Preview Ligy Národov zápas Poľsko – Portugalsko 20bet kurzy na zápas

Preview Liga Národov zápas Poľsko Portugalsko

Cez víkend nám pokračujú ďalšie medzinárodné zápasy v rámci Ligy Národov. Jedným z najlepších, na ktorý sa môžete tešiť je duel medzi Poľskom a Portugalskom v rámci skupiny 1 v Lige národov A. Pozrite sa na predzápasovú analýzu, predpokladané zostavy, kurzy od stávkovej kancelária 20Bet a aj náš tip na výsledok. 

Po mesiaci pauzy sa Poľsko aj Portugalsko vracajú do kolotoča Ligy Národov a to hneď vzájomným zápasom. Obe mužstvá sa nachádzajú v pomerne náročnej skupine v spoločnosti Chorvátska a Škótska.

O náročnosti svedčí aj vyrovnanosť celej skupiny a postavenie tímov. Portugalsko zatiaľ v dvoch zápasoch nestratilo ani bod a právom mu patrí prvá priečka. O tú druhú sa zrejme pobije Poľsko s Chorvátskom, kde oba tímy majú na konte tri body.

Poraziť Portugalsko je pre obe mužstvá určite veľkou motiváciou. Či na to Poliaci majú môžu dokázať v dnešnom dueli.

Forma tímov

Portugalsko zatiaľ nestratilo ani bod a výsledkom 2:1 zdolali aj Škótsko aj Chorvátsko. Ani jedno víťazstvo sa však nerodilo ľahko a je predpoklad, že podobné to bude aj s Poľskom. Na druhej strane Poliaci zaznamenali jedno víťazstvo nad Škótskom v náročnom dueli, ktorý skončil 3:2 a najtesnejšiu prehru zaznamenali s Chorvátmi, ktorým podľahli 1:0.

Ronaldo je stále platným hráčom

Aj napriek tomu, že Portugalsko zažíva generačnú výmenu, faktor Ronaldo je stále mimoriadne silný. Aj napriek svojmu veku si Cristiano Ronaldo dokáže vydobyť postavenie v základnej zostave a pridať nejaké góly.

Dôkazom toho je, že skóroval v oboch predchádzajúcich zápasoch Ligy Majstrov. Nie sú to však len góly, ktoré Ronaldo môže Portugalsku ponúknuť. Obrovské skúsenosti Cristiana môžu častokrát nakloniť misky váh práve na stranu Portugalska.

20Bet kurzy na zápas

Favoritom stretnutia je podľa stávkovej kancelárie 20Bet Portugalsko, čo je pochopiteľné, vzhľadom na ich súčasnú formu. Na ich triumf si stavíte s kurzom 1.64. 

Naopak na výhru Poľska je vypísaný pomerne vysoký kurz až 5.34. 

Remízu v stávkovej kancelárii 20Bet tipnete za 4.30, čo sa niektorým tipujúcim, ktorí radi riskujú môže oplatiť.

Kurzy sú aktuálne ku dňu písania analýzy

Tip na výsledok

My v zápase týchto mužstiev považujeme za favorita Portugalsko. Kurz na ich víťazstvo sa nám zdá však pomerne nízky, a preto sme pre vás vybrali iný tip. Zaujímavý je pre nás ázijský handicap +1.5 pre Poľsko, no s výhrou Portugalska.

Ak sa vám to zdá komplikované, je veľká pravdepodobnosť, že sa dočkáme väčšieho počtu gólov na oboch stranách. Preto by sme sa nebáli staviť na to, že obom mužstvám sa podarí skórovať.

Predpokladané zostavy:

Poľsko: Skorupski – Zalewski – Dawidowicz – Bednarek – Walukiewicz – Kaminski – Szymanski – Zielinski – Urbansku – Lewandovski – Bogusz

Portugalsko: Costa – Mendes – Silva – Dias – Semedo – Silva- Palhinha – Fernandes – Diogo Jota – Cristiano Ronaldo – Neto