Preview 8. kola španielskej Primera Division zápas Atlético Madrid – Real Madrid 22Bet kurzy na zápas

Preview 8. kola španielskej Primera Division Altético Madrid - Real Madrid

V nedeľu na nás čaká prvý veľký zápas španielskej Primera Division v tejto sezóne. Proti sebe sa totiž stretnú tradičný madridský rivali, Atlético a Real. Pozrite sa na predzápasovú analýzu, predpokladané zostavy, tip na výsledok a kurzy od stávkovej kancelárie 22Bet. 

Súboje medzi Atléticom a Realom sú už tradičným sviatkom španielskeho futbalu. Dva odlišné štýly futbalu z jedného mesta sa proti sebe stretnú, aby ukázali, kto je na tom v skutočnosti momentálne lepšie.

Realu Madrid síce patrí druhá priečka a je tak miernym favoritom, no ako dobre vieme z minulosti, súboje s Atléticom a hlavne na domácej pôde Bielemu baletu až tak nechutia. Preto sa v ten večer môže stať čokoľvek.

Forma tímov

Čo to o forme oboch mužstiev sme načrtli v úvode. Či už Atlético alebo Real Madrid sú tímy, ktoré patria medzi popredne v španielskej lige a inak tomu nie je ani v tejto sezóne. Bielemu baletu sa po slabšom štarte začalo dariť a zaznamal už štyri výhry za sebou.

Atléti sú na tom o čosi horšie. Patrí im 4. priečka s 13 bodmi a v posledných piatich dueloch zaznamenali tri víťazstvá a dve remízy. Ani jedno mužstov však v tejto sezóne ešte neprehralo a je jasné, že si tento skalp bude chcieť jeden či druhý ukoristiť pre seba.

Mbappe nenastúpi

Dnes už je takmer isté, že hviezda Realu Madrid Kylian Mbappe, ktorý sa už pomaly začal v tíme rozbiehať proti Atléticu nenastúpi. Zranenie bicepsu na nohe, ktoré utrpel v súboji s Deportivom Alaves ho totiž vyradilo až na tri týždne.

Carlo Ancelotti tak pravdepodobne bude musieť prispôsobiť rozostavenie tímu a naordinovať taktiku aj bez francúzskeho útočníka.

Na druhú stránu, Atlético sa zdá, že nastúpi v plnej sile vrátane letnej posily Juliana Alvaréza.

22Bet kurzy na zápas

V takýchto dueloch sú kurzy vždy vyrovnané a inak tomu nie je ani tentokrát. Jednoznačný favorit na víťazstvo neexistuje, aj keď mierne výhodnejší kurz má Real Madrid, na ktorého víťazstvo stávková kancelária 22 Bet vypísala hodnotu 2.46.

Na výhru Atlética Madrid si stavíte s kurzom 2.76 a zaujímavá je aj remíza s kurzom 3.62.

Kurzy sú aktuálne ku dňu písania analýzy

Náš tip na výsledok

Staviť si na jednoznačného víťaza v takto náročnom zápase je pre nás riskantné. Preto sa prikláňame k stávke na počet gólov, kde si myslíme, že to určite nebude žiadny gólový ohňostroj. Oba tímy sú perfektné v defenzíve a budú veľa taktizovať.

Tip na to, že v dueli padnú menej ako dva góly sa nám preto zdá pomerne realistický.

Predpokladané zostavy:

Atlético Madrid: Oblak – Riquelme – Mandava – Gimenez – Le Normand – Llorente – Griezmann – Koke – De Paul – Correa – Alvarez

Real Madrid: Courtois – Mendy – Militao – Rudiger – Carvajal – Bellingham – Modric – Tchouameni – Valverde – Vinicius Junior – Rodrygo